Vurun kahpeye!

16 Şubat 2011

Her şeyi kadınlardan bilin. Savaş çıksın, kadın yüzünden. Töre cinayetleri? Kadın yüzünden. Taciz-tecavüz? Kadın. Böyle bir şey olabilir mi?

Tavuğa, ineğe, eşeğe de mi kadınlar yüzünden tecavüz ediyorsunuz? Üç yaşındaki bebeğe, oniki yaşındaki kız çocuğuna da mı? Küçücük kız çocuklarının bacakları, omuzları da mı tahrik ediyor sizi? Ya bebeklerin?
Selçuk Üniversitesi İlahiyat Bölüm Başkanı olmuşsun be adam! Kendi inançlarından da mı korkun yok? Dersine girer mi bir daha o kız öğrenciler? “Onlarda dekolte yok” diyeceksin. Senin gibiler dekolte aramaz kadında. Türbanı da kadınlara yakıştırdınız ya; o da bir “kadınlık simgesi” ya size göre. Dişi varlık. Doğru söyle türban görünce de tahrik oluyor musunuz siz erkekler? Öğret bize hocam. Okulundaki erkekleri de mi bu kafayla yetiştiriyorsun? Kadının teni görününce “Vurun kahpeye çocuklar!” Kişi kendinden bilir işi ya... İtiraf et o zaman kaç kişiyi taciz ettin bugüne kadar? Söylediklerin bunu gösteriyor çünkü. Hiç mi dekolteli kadın görmedin? Görmüşsündür. O zaman korkma kimse seni suçlayamaz. Kadının suçu ne de olsa. Korkma anlat bize. Kimbilir ne fantaziler kurdun o kadınlara bakarken? Düşünmekten öteye geçtin mi hiç? Sadece teni görünen kadın orospu değil mi? Diğerleri boyun eğdiler diye..

Bu şuursuz lafları ederken çoktan göze almıştın bu sözleri biliyoruz. Asıl konuya gelelim o zaman. Sen tek başına şimşekleri üzerine çekebilecek bir adam değilsin, o belli. Bizi bu abuk subuk gaflarınla meşgul ederken, yine ne işler peşindesiniz ben onu merak ediyorum asıl. Söylediklerinin zaten elle tutulur bir yanı yok. İnsani değil söylediklerin o ayrı. Bakalım bu gece ne haltlar karıştıracaksınız? Heyecanla bekliyoruz.    

0 yorum:

Yorum Gönder